Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-07@13:00:39 GMT

راه اندازی پیک امید در فضای مجازی برای قشر کودک و نوجوان

تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۷۶۳۸۲

راه اندازی پیک امید در فضای مجازی برای قشر کودک و نوجوان

بهناز ضرابی زاده با بیان اینکه کانون پرورش فکری در زمان بحران ها یک پیک امید دارد افزود: امسال این برنامه را به شکل سراسری و به صورت مجازی جهت ایجاد شور و نشاط در بین کودکان و نوجوانان برگزار کردیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بهناز ضرابی زاده، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان همدان در گفتگو با خبرنگار عصر همدان؛ به بیان اقدامات این کانون برای قشر کودک و نوجوان در زمان بحران ها پرداخت و گفت: کانون پرورش فکری در زمان بحران هایی همچون سیل، زلزله و غیره یک پیک امید دارد

وی افزود: هدف پیک امید این است که همکاران ما در آن مناطقی که آسیب دیدند حضور پیدا کنند و ضمن اینکه تاب آوری کودکان را افزایش دهند، امید و شادی را در بین آنها پرورش و رشد دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان همدان تاکید کرد: تمام تلاش ما این است که کودکان و نوجوانان در معرض معضلات روحی و روانی این بلایا قرار نگیرند

وی بیان کرد: امسال با وجود اینکه این بیماری به شکل جهانی پیش آمد و کشور ما هم درگیر شد ما هم فکر کردیم که پیک امید را به شکل سراسری و به صورت مجازی باید برگزار کنیم.

ضرابی زاده با بیان اینکه از روزهای اول ورود ویروس کرونا به کشور همکاران ما در فضای مجازی تولیداتی داشتند گفت: همکاران ما با تشکیل گروه های مجازی، کانال، صفحه ها و پیج های اینستاگرامی و یک وب سایت سعی در تولید محتوا در فضای مجازی داشتند که بچه ها و اعضای کانون پرورش فکری با هم در ارتباط  باشند.

وی افزود: به طور مثال در استان همدان انجمن ادبی مجازی ایجاد شد که راس ساعت خاصی برنامه مشاعره اجرا می شود و بچه ها در آنجا حضور دارند و آثار ادبی خودشان را قرائت و توسط کارشناس ما نقد و تحلیل می شوند.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان همدان  عنوان کرد: این گروه ها را مربیان با هدف اینکه با کودکان در ارتباط و به آنها انگیزه و نشاط بدهند ایجاد و در کنارش هم خیلی از برنامه های محتوایی مثل سرگرمی، کاردستی، آموزش خوشنویسی، نقاشی و فعالیت هایی که در کانون اجرا می شود را با بچه ها به شکل مجازی به اشتراک می گذارند.

وی عنوان کرد: یکی از ویژه برنامه های ما تهیه ویدئویی است که مربیان و همکاران به شکل دورکاری در خانه هایشان انجام دادند.

ضرابی زاده ادامه داد: مثلا تولیداتی همچون هنرهای تجسمی، قصه گویی، شعر خوانی، انیمیشن و سرود را بارگذاری و برای ما ارسال می کردند و ما هم یک گروه بودیم آنها را نگاه و نقد و بررسی می کردیم و در صورت نیاز به اصلاح آنها را بارگذاری می کردیم.

وی با بیان اینکه مخاطبان با مراجعه به سایت  www.omid.kpf.ir  می توانند تولیدات ما را مشاهده کنند گفت: آثار همکاران ما در سراسر کشور دراین وب سایت بارگذاری شده است و هر روز انیمیشن و یا فیلم هایی به ضورت آنلاین پخش می کنند و کودکان می توانند بدون اینکه هزینه ای پرداخت کنند از تولیدات ما بهره ببرند.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان همدان گفت: در کنار این ها علاوه برهنر، سرگرمی و آموزش خوش نویسی، کتاب های صوتی شعر خوانی یا قصه گویی در وب سایت است  که کودکان می توانند به شکل رایگان این کتاب های صوتی را بشنوند و استفاده کنند.

وی ادامه داد: مثلا یک برنامه به اسم چهل قصه داریم که هنرمندان و سلبریتی ها قصه هایی در این فضا بارگذاری و بچه ها می توانند به صورت آنلاین استفاده کنند.

ضرابی زاده تاکید کرد: اگر روزانه بچه ها از این وب سایت دیدن کنند اوقات فراغت  خودشان را به راحتی می توانند در منزل پر کنند.

وی با بیان اینکه ۱۶۰ اثر از قبل از عید تاکنون در استان همدان تولید شده است افزود: تعداد ۱۵ عدد از این تولیدی ها در وب سایت مرکزی بارگذاری شده است و بقیه را همکارانم در پیج ها و گروه های مجازی اشان انتشار داده اند.

وی در خصوص میزان استقبال از این تولیدات در فضای مجازی گفت: یک مقدار تبلیغات کانون به دلیل مقارن شدن با ایام تعطیلات نوروز کم بوده و خانواده های کمتری از فعالیت های ما به شکل مجازی اطلاع داشته باشند.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان همدان تاکید کرد: وظیفه رسانه ها این هست که به شکل های مقتضی و مناسب این اقدامات و تولیدات ما را به اطلاع  عموم مردم برسانند که تعداد بیشتری از سراسر کشور از این تولیدات بهره ببرند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: فضای مجازی همکاران ما ضرابی زاده پیک امید وب سایت بچه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۷۶۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوزدهمین جشنواره ملی هنرهای نمایشی کانون پرورش فکری در رشت آغازشد

به گزارش خبرنگار مهر، مرحله استانی نوزدهمین جشنواره هنرهای نمایشی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در گیلان که آذر سال ۱۴۰۲ با شعار «این صحنه خانه ماست» از سوی معاونت فرهنگی این نهاد فراخوان‌شد، ظهر دوشنبه با هنرنمایی ۸ گروه نمایشی کانونی و آزاد در خانه تئاتر شهر رشت آغاز شد.

طی آئین آغازین این جشنواره که با حضور کودکان، نوجوانان، خانواده‌ها، هنرمندان و علاقمندان به هنرهای نمایشی همراه بود، «سجاد کوچکی نژاد» معاون فرهنگی کانون استان گیلان ضمن قدردانی از مشارکت دستگاه‌های فرهنگی و فعالان عرصه هنر، درباره اهمیت برگزاری این جشنواره‌ها صحبت‌کرد.

کوچکی نژاد یاد تمامی هنرمندان در گذشته را گرامی داشت و از حاضران برای نکوداشت تمامی فعالان عرصه هنر، به ویژه، پیشکسوتان این حوزه دعوت کرد.

ادامه بخش برنامه‌ها نیز هنرنمایی گروه‌های نمایش بود و در این میان، به ترتیب نمایش‌های «زمین پاک» به کارگردانی حمیده زاره، «ببینیم سطل شما چه طوریه؟» با کارگردانی نرگس فرضی، «دختر نقال» و «گوساله لجباز» به کارگردانی نکیسا عوض‌مطلق و «دیگر مرا صدا نزن مادر» با هدایت احمدرضا جعفری از رشت روی صحنه رفتند.

«فیل و ابابیل» به کارگردانی مجید پتکی و «یاد منجی»، با کارگردانی سیده زهرا صادقی از رشت و «پرپروک» به کارگردانی منیژه واحد از لاهیجان، دیگرنمایش‌هایی بودند که با هنرنمایی هنرمندان گیلانی دیدنی شدند.

داوری این رویداد هنری که در بخش کانونی و آزاد، با مشارکت مخاطبان نوجوان، جوان ۱۲ تا ۲۲ سال و بزرگ‌سالان صورت گرفت را «محمد علی صادق حسنی»، کارگردان و بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون و تئاتر و رئیس انجمن هنرهای نمایشی استان گیلان، «محمود فرضی‌نژاد»،محقق و پژوهشگر، کارگردان تئاتر و خواننده فرهنگ عامه گیل و دیلم و همچنین، «حمید آذرنگ»، کارشناس مدیریت فرهنگی و کارگردان تئاتر بر عهده داشتند و به داوری هنرنمایی هنرمندان در بخش‌های نمایش (صحنه، عروسکی، زنده_ عروسکی)، نمایش خلاق (‌نمایش کتابخانه‌ای و بازی نمایش) پرداختند.

گفتنی‌است، خانواده و اهمیت آن، نامداران دینی، ملی و اسطوره‌ای و درعین‌حال، امیدآفرینی در تولید نمایش، توجه به محیط‌زیست و سبک زندگی ایرانی اسلامی، مهارت‌افزایی، ترویج نمایش‌های آئینی و سنتی و کتاب‌های چاپ‌شده در کانون و فرهنگ بومی محلی کشور، از رویکردهای ارزش‌گذاری نمایش‌های ارائه شده در نوزدهمین جشنواره ملی هنرهای نمایشی کودکان و نوجوان است که با هدف عمومی‌سازی و مردمی‌سازی هنرنمایش برگزارمی‌شود.

لازم به توضیح است، مرحله استانی نوزدهمین جشنواره ملی هنرهای نمایشی کودکان و نوجوان عصر امروز با معرفی ۳ گروه برگزیده به ایستگاه پایانی می‌رسد.

کد خبر 6098222

دیگر خبرها

  • جنین‌هایی که از شکم‌ مادرشان در اینستاگرام کار می‌کنند
  • نوزدهمین جشنواره ملی هنرهای نمایشی کانون پرورش فکری در رشت آغازشد
  • ترویج و آموزش مالکیت معنوی به کودکان و نوجوانان
  • لزوم راه اندازی مرکز فرهنگی هنری در مسکن مهر رشت
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت
  • آلفایی‌ها هنوز به دنیا نیامده، پیج اینستاگرام دارند
  • کشور‌های مختلف برای محافظت از کودکان چه کردند؟
  • نقشی از شخصیت‌های قصه‌های ایرانی بر روی پوستر نمایشگاه کتاب
  • فراخوان جشنواره راویان غدیر در استان قزوین
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت/ کشورها برای محفاظت از کودکان چه کردند؟