Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس شورای عالی کانون صرافان از شناسایی بیش از ۵۰۰ سایت و کانال تلگرامی فعال در بازار ارز و معرفی به پلیس فتا خبر داد وگفت: بانک مرکزی و کانون صرافان مرجع اصلی نرخ هستند و مردم باید هوشیار باشند که به هیچ وجه از این شبکه ها برای معاملات ارزی استفاده نکنند.

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا به نقل از پژوهشکده پولی بانکی، کامران سلطانی زاده با اشاره به تعداد زیاد سایت‌ها و کانال‌های کلاهبرداری در حوزه ارز، گفت: بانک مرکزی و کانون صرافان مرجع اصلی و رسمی اعلام نرخ ارز هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: ما بیش از ۵۰۰ مورد را به پلیس فتا اطلاع رسانی کرده ایم و متاسفانه تعداد این کانال های اطلاع رسانی بسیار زیاد است و روزانه تعداد زیادی از این کانال ها و سایت را به صورت مکتوب به پلیس فتا اطلاع می دهیم.

وی  ادامه داد: ما بارها به مردم هشدار داده ایم که به هیچ وجه از این شبکه ها برای معاملات ارزی استفاده نکنند زیرا موارد بسیار زیادی بوده که هموطنان از این طریق دچار مشکلات بسیار زیادی شده اند.

رییس شورای عالی کانون صرافان، با تاکید بر اینکه در دوماه اخیر اکثر موارد اطلاع رسانی و فیلتر شده، گفت: اپلیکشین کانون صرافان و سایت بانک مرکزی نهادهای رسمی برای اعلام نرخ و اسامی صرافان مجاز هستند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کانون صرافان کانال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۶۸۳۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک میلیون نفر در صف دریافت وام ودیعه مسکن قرار دارند

مقام مسئول وزارت راه و شهرسازی از تایید حدود یک میلیون و ۴۷۰ هزار متقاضی وام ودیعه مسکن خبر داد و گفت: بانک‌ها با ۴۴۵ هزار نفر قرارداد امضا کرده‌اند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، سیداحمد خادمیان مدیرکل دفتر طرح‌های نهضت ملی مسکن وزارت راه و شهرسازی اظهار کرد: تاکنون یک میلیون و 654 هزار و 36 نفر از متقاضیان در سامانه tem.mrud.ir ثبت‌نام کرد‌ه‌اند که از این تعداد یک میلیون و 469 هزار و 875 نفر حائز شرایط دریافت وام ودیعه مسکن شناخته شده‌اند.

وی با یادآوری این‌که تاکنون یک میلیون و 33 هزار و 305 نفر برای دریافت تسهیلات ودیعه مسکن به بانک‌ها معرفی شده‌اند، افزود: بانک‌ها تاکنون با 445 هزار و 68 نفر (30 درصد) قرارداد امضا کرده‌اند.

وی تاکید کرد: با توجه به تکلیف قانونی، ضرورت دارد تا بانک‌ها پرداخت تسهیلات را به معرفی‌شدگان سرعت بدهند.

به گزارش تسنیم،  اوایل اسفندماه سال گذشته دفتر پایش طرح‌های نهضت ملی مسکن وزارت راه و شهرسازیاز ثبت‌نام یک میلیون و 462 هزار و 160 متقاضی برای دریافت وام ودیعه مسکن خبر داده بود.

تا آن زمان از این تعداد یک میلیون و 296 هزار و 915 متقاضی حائز شرایط اولیه شناخته شد‌ه‌ بودند. از این تعداد نیز 895 هزار و 668 متقاضی برای دریافت تسهیلات به بانک‌ها معرفی شده‌اند که بانک‌های عامل با 381 هزار و 763 متقاضی (29.4 درصد) قرارداد امضا کرده‌اند.

مبلغ تسهیلات ودیعه مسکن در تهران 200 میلیون تومان، در مراکز استان‌ها 150 میلیون تومان، در سایر شهرها 100 میلیون تومان و در روستاها 40 میلیون تومان است.  نرخ سود این تسهیلات 18 درصد و دوره بازپرداخت آن 60 ماهه است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازگشت دلار به کانال ۵۹هزار
  • بازگشت دلار به کانال ۵۹/دلار تلگرامی خریدار ندارد
  • هشدار به یارانه‌بگیران متقاضی وام
  • اطمینان خاطر فعالان اقتصادی با ابزار‌های موثر بانک مرکزی
  • آخرین تلاش‌های دلار تلگرامی برای حفظ حمایت ۶۰
  • جرایم رانندگی به اعتبارسنجی بانکی اضافه می‌شود/ هشدار به یارانه‌بگیران متقاضی وام
  • جزئیات جدید از تسهیلات نهضت ملی مسکن
  • یک میلیون نفر در صف دریافت وام ودیعه مسکن قرار دارند
  • ضرورت بهره گیری از ظرفیت نخبگان و دانشگاهیان در طرح جوانی جمعیت
  • مردم نمی‌دانند در چه حوزه‌هایی وقف کنند