Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، "مهرداد فتحی بیرانوند" چهارشنبه شب در نشست مجازی با خبرنگاران استان لرستان در پاسخ به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با همکاری دامپزشکی، دانشگاه علوم پزشکی لرستان و محیط زیست این منطقه اکنون قرنطینه و لاشه های تلف شده پرندگان معدوم سازی شده است.

وی با اشاره به اینکه نیروهای محیط زیست در شهرستان‌های خرم‌آباد، چگنی و پلدختر در حال آماده باش هستند و اکنون گزارشی مبنی بر تلفات مجدد پرندگان یا لاشه‌های آنها در رابطه با آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در استان گزارش نشده است تصریح کرد: مرگ چند پرنده زنگ خطر را در این زمینه به صدا درآوره و ما در حالت آماده‌باش کامل هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه پاسخ سوالات خبرنگاران یادآور شد: صیانت از گونه‌های زیستی منطقه هشتاد پهلو لرستان که یک منطقه شکار و صید ممنوع است،جزو وظایف محیط زیست می باشد.  

فتحی بیرانوند تاکید کرد: گشت و کنترل نیروهای حفاظت محیط زیست در این منطقه فعال هست و آموزش‌های لازم به جوامع محلی، همیاران محیط زیست  داده شده است، اما تلاش ما این است، یک پایگاه حیات وحش در این منطقه ایجاد شود.

وی افزود: جلوگیری از ورود دام ها و عشایر به مناطق حفاظت شده، تصویب طرح مدیریت مناطق در امایش استان و شورای برنامه‌ریزی از جمله کارهای صورت گرفته برای جلوگیری از تهدیدات آینده مناطق حفاظت شده لرستان است.

وی به زیستگاه پلنگ در استان نیز اشاره کرد و گفت: پلنگ یکی از گونه‌های جانوری است که باید مورد حمایت قرار گیرد و استان لرستان بهترین زیستگاه پلنگ است.

مدیرکل محیط زیست لرستان با اشاره به اینکه ما امروز شاهد این پلنگ در جای‌جای استان لرستان هستیم، تاکید کرد: با توجه به اینکه مطالعات پلنگ بین المللی است با کمک یکی از تشکلهای زیست محیطی بین المللی دبیرخانه پلنگ ایرانی در استان لرستان  تشکیل شده است.   

فتحی با اشاره به موضوع احداث سایت دفن زباله صنعتی در شهرستان الیگودرز گفت:با توجه به شرایط و نظرات مخالف با احداث  سایت دفن زباله در شهرستان الیگودرز، سرمایه گذار این پروژه منصرف شده و در حال حاضر موضوع احداث سایت دفن زباله در این شهرستان به کلی منتفی شده است.

 وی ادامه داد: سایت دفن زباله های صنعتی توسط وزارت صنعت و معدن،وزارت کشور و سازمان محیط زیست به همه استان‌های کشور ابلاغ شده که  همه استان‌ها موظف شدند  محلی را برای  احداث سایت دفن زباله های صنعتی در استان خود پیش بینی کنند.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان لرستان بیان کرد: چون مجری احداث این سایت ها بخش خصوصی بوده و احداث سایت دفن زباله باید توجیه اقتصادی داشته باشد سرمایه گذار این طرح، شهرستان الیگودرز را برای احداث سایت دفن زباله انتخاب کرد.

فتحی بیرانوند به ثبت تالاب های لرستان در کنوانسیون رامسر اشاره کرد و گفت: یکی از دغدغه های ما ثبت این تالاب ها در کنوانسیون رامسر است.

وی تصریح کرد: خوشبختانه در چند سال گذشته چند تا از تالابهای استان لرستان پرونده آنها برای ثبت انجام شده و امیدواریم در سال آینده سه تالاب لرستان ثبت بین المللی شود. فتحی بیرانوند خاطرنشان کرد: طی سال جاری ۳میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار ملی و استانی برای تالاب های استان لرستان در نظر گرفته شده است.

به گفته وی در بحث واحدهای صنعتی سبز امسال پنج واحد سبز در کل کشور برگزیده شده است که شرکت پتروشیمی لرستان یکی از این واحدها بوده و داروسازی اکسیر بروجرد نیز جدیدا به عنوان واحد سبز در سطح کشور شناخته شده است که این افتخاری برای این استان است. 

مدیرکل محیط زیست لرستان به آلودگی کارخانه سیمان درود اشاره کرد و گفت: این کارخانه یکی از کارخانه های قدیمی کشور محسوب می شود و قطعاً تجهیزات آن نیز قدیمی بوده اما نظارت ما تشدید شده و اکنون شاهد کاهش آلودگی سیمان دورود در بخش های مختلف هستیم.

وی با اشاره به اینکه یکی از اصلی ترین برنامه های ما آموزش و فرهنگ زیست محیطی بوده است، عنوان کرد: این آموزش ها در روزهایی همانند هوای پاک، روز درختکاری و غیره انجام می شود.

برچسب‌ها سازمان حفاظت محیط زیست خرم آباد لرستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان حفاظت محیط زیست خرم آباد لرستان سازمان حفاظت محیط زیست خرم آباد لرستان اخبار کنکور احداث سایت دفن زباله فتحی بیرانوند استان لرستان محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۰۵۰۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ببینید | یک باتری می‌تواند جنگل را به آتش بکشد

به گزارش همشهری آنلاین، در ویدئوی زیر، آتش گرفتن یک باتری را می‌توانید مشاهده فرمایید. آتشی که می‌تواند یک جنگل سرسبز را به ویرانه‌ای سوخته تبدیل کند.

بیشتر بخوانید:

در چه حالتی دایناسورها بار دیگر به چرخه حیات برمی‌گردند؟ کد خبر 849391 برچسب‌ها باتری آتشفشان محیط زیست جنگل محیط زیست جهان محیط زیست ایران

دیگر خبرها

  • تالاب گرده‌قیت نقده احیا شد
  • کاهش ۳۰ درصدی شمار پرندگان مهاجر
  • تعیین تکلیف سایت جدید پسماندهای بیمارستانی کرمانشاه در گام‌ نهایی
  • حضور ۷ گونه پرنده مهاجر در تالاب بین‌المللی هامون
  • ببینید | یک باتری می‌تواند جنگل را به آتش بکشد
  • طرح مطالعاتی سایت پسماند شهرداری ساوه انجام‌ شد
  • معضل کشت‌های زیرپلاستیکی در همدان و آلودگی محیط زیست
  • متخلفان صید ماهی در تور محیط بانان لرستان
  • دستگیری دو گروه شکارچی و صیاد غیرمجاز در پلدختر
  • تلاش برای افزایش ضریب حفاظت گوزن زرد در ارسنجان